Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Akár valós történet is lehet. Nem egy kiszínezett mese, meglepő fordulatok sem voltak eddig. Éppen ezért kíváncsi vagyok a folytatásra.
1
zsuzsika
2019. május 20. 15:24
Szia Bizse42 ! Ezt a sztorit,csak most olvastam el.Nekem is nagyon tetszett,de kérlek szépen ne az én véleményem legyen mérvadó.Biztos lesz olyan rörténet,amiben eltér a véleményünk.Ugye ízlések és .... nem egyformák.
Nem várok tovább, Zsuzsika előzetes véleményére lettem volna kíváncsi. (Bizonyára a CÍM nem hívta fel magára a figyelmét! ) Én lágyabb szívű és érzékibb vagyok mint Zsuzs, de hasonlóak az érdeklődéseink. NEKEM EZEN ÍRÁS NAGYON BEJÖTT!! Jó a témája és be is van ígérve a folytatás. Őszintének és valós érzelmekkel feltüzelt FOLYTATÁST követelő "nagyon kedves" kis teli érzelmekkel és vágyakkal, új kapcsolat kezd kirajzolódni. /Hajrá "KOPEK", sok sikert hozzá/
Én lágyabb szívű és érzékibb vagyok mint Zsuzs, de hasonlóak az érdeklődéseink. NEKEM EZEN ÍRÁS NAGYON BEJÖTT!! Jó a témája és be is van ígérve a folytatás. Őszintének és valós érzelmekkel feltüzelt FOLYTATÁST követelő "nagyon kedves" kis teli érzelmekkel és vágyakkal, új kapcsolat kezd kirajzolódni. /Hajrá "KOPEK", sok sikert hozzá/