Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én a magam részéről nagyon szeretem a lírai romantikát. Az alapötletet, hogy két ember szerelme és boldogsága gyógyulást hoz, elképesztő, gyönyörű, romantikus és csodálatos ötlet. De hogy a szavak nemismerésének mi köze a romantikához vagy a lírához azt nem tudom felfogni. Remélem meglátom az összefüggést az Ön írásaiban. Ja, mégsem, mivel azok nincsenek!
Tökéletesen egyetértek. Az elején még csak kuncogtam ezeken a fura közbeszólásokon, de a végére már idegesítő volt (a részecskegyorsítónál meg már kiszaladtam a világból)
Ez egy dagályos, költőinek, művészinek szánt modoros lótrágya. Helyenként még a szavakat sem ismered, de azért használod. Szörnyű. "Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák." Bazmeg a mén a hím ló. De volt a mének közt csődör is, meg kanca. WTF??? Hermafrodita lovak? OK, gondolom a "hatalmas ménesek" lett volna amire gondol, és bár nem értek a lovakhoz ilyen mélységig, de szerintem egy lovardában egy ménes van, bár aztán lehet elszeparálva kettő vagy több is lehet, nem tudom, de na, ez mindenhogyan bukta. És ez még csak a második mondat.
"A pirkadat úgy illatozott, mint egy tüzelő lótusz, " Hangzatos, csak hülyeség. A lótusz egy virág, ergo nem tüzel, mint a szuka kutya. Ha mégis, azaz lángol, lángra kap, túzben ég, akkor az inkább büdös, mint illatos.
"Arany sugárnyalábba olvadt össze a délelőtt a szívemben." Egy újabb, romantikusnak szánt, hangzatos, nyáltól, csöpögő, értelmetlen semmi. Ennek a jelentéstartalma értelmezhetetlen. SZavak egymás mellett amikből semmi nem lesz.
"Aranyfényű szemében" Sárga volt a szeme, mint az arany??? Mi ő, egy Sith lord??? 😀 LOL Később meg kék szemű.
"viharzó fénnyel" Meg sem próbálom megértnei itt mire gondolt a költő...
"édesen, mint a hevített cukor" A hevített cukor (E150) a karamell. Aminek az íze kevésbé édes, mint a sima cukor, kiegészülve a cukor égése során hozzáadódó kesernyés ízzel. Egy szőke kék szemű lány csókjának ízét a karamellhez hasonlítani. Háááát jó, ízlés dolga. De ettől még mindig nevetséges.
"Elmosolyodtam, mint Wyatt Earp" Itt már nagyon röhögök. 😀 Tudod, hogy nézett ki Wyatt Earp??? Parancsolj... https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6c/Wyat- t_Earp_portrait.png/250px-Wyatt_Earp_portrait.png Ez aztán a mosolygós ember amivel a szőke kékszemű lányok csókolózni akarnak. 😀 Ha legalább tudnád is miről írsz.
"Merev Eres" Ha így írod le akkor ezek szeirnt ez a neve. Te komoly így hívod a faszod??? Ez annyira 12 éves. Sőt, 10. 😀
"mint plutónium rúd a részecskegyorsítóban" Te a fizikával nem nagyon vagy tisztában ugye? Plutóniumrúd? Inkább uránrúd, nem? De ne menjünk bele a részletekbe, figyeltél volna fizika órán, gimiben... A részecskegyorsítót meg ne is keverjük ide.
"Olyan ízük volt, mint a lapuleveleken megülő őszi dérnek." Majd a kúrás után már csak. "aztán lapulevél-ízű melleire hanyatlottam" Na most levél ízű volt a csöcsi, vagy dér, ami technikailag víz.
" glóriába burkolództunk" Tudod te egyáltalán im az a glórai??? Abba nem nagyon lehet beburkolózni. Bírom, hogy használsz szavakt, de ahogy már említettem, fingod nincs a jelentésükről. Csak olyan romantikusan, olyan fennkölten hangzik, hát leírod. De minek???
Ez egy teljesen fölös nyálas, nyúlós, fos volt. Előbb olvass kedves író, aztán írj, mert itt fordítva történt a dolog. Úgy akarnál írni, hogy se szókincsed, se múveltséged, se olvasottságod.
2
zsuzsika
2019. május 20. 07:59
Bizse42.A férfiak többsége más szemmel nézi az írásokat.De abban van valami,hogy kissé dagályos.De ettől függetlenül olvasható írás
Gratulálok hölgyek. Végre más vélemény, mint állandóan ezek a faszik nem értékelnek ilyen tipusú írást. Szerintem nagyon jó a történet. Érzelmes,romantikus. Nem pedig midjárt nyomjuk mint süket a csengőt. Minden tiszteletem a hölgyeké!
Helyenként még a szavakat sem ismered, de azért használod. Szörnyű.
"Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák."
Bazmeg a mén a hím ló. De volt a mének közt csődör is, meg kanca.
WTF??? Hermafrodita lovak?
OK, gondolom a "hatalmas ménesek" lett volna amire gondol, és bár nem értek a lovakhoz ilyen mélységig, de szerintem egy lovardában egy ménes van, bár aztán lehet elszeparálva kettő vagy több is lehet, nem tudom, de na, ez mindenhogyan bukta. És ez még csak a második mondat.
"A pirkadat úgy illatozott, mint egy tüzelő lótusz, "
Hangzatos, csak hülyeség. A lótusz egy virág, ergo nem tüzel, mint a szuka kutya. Ha mégis, azaz lángol, lángra kap, túzben ég, akkor az inkább büdös, mint illatos.
"Arany sugárnyalábba olvadt össze a délelőtt a szívemben."
Egy újabb, romantikusnak szánt, hangzatos, nyáltól, csöpögő, értelmetlen semmi. Ennek a jelentéstartalma értelmezhetetlen. SZavak egymás mellett amikből semmi nem lesz.
"Aranyfényű szemében"
Sárga volt a szeme, mint az arany??? Mi ő, egy Sith lord??? 😀 LOL
Később meg kék szemű.
"viharzó fénnyel"
Meg sem próbálom megértnei itt mire gondolt a költő...
"édesen, mint a hevített cukor"
A hevített cukor (E150) a karamell. Aminek az íze kevésbé édes, mint a sima cukor, kiegészülve a cukor égése során hozzáadódó kesernyés ízzel. Egy szőke kék szemű lány csókjának ízét a karamellhez hasonlítani. Háááát jó, ízlés dolga. De ettől még mindig nevetséges.
"Elmosolyodtam, mint Wyatt Earp"
Itt már nagyon röhögök. 😀
Tudod, hogy nézett ki Wyatt Earp???
Parancsolj...
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6c/Wyat- t_Earp_portrait.png/250px-Wyatt_Earp_portrait.png
Ez aztán a mosolygós ember amivel a szőke kékszemű lányok csókolózni akarnak. 😀
Ha legalább tudnád is miről írsz.
"Merev Eres"
Ha így írod le akkor ezek szeirnt ez a neve.
Te komoly így hívod a faszod??? Ez annyira 12 éves. Sőt, 10. 😀
"mint plutónium rúd a részecskegyorsítóban"
Te a fizikával nem nagyon vagy tisztában ugye?
Plutóniumrúd? Inkább uránrúd, nem? De ne menjünk bele a részletekbe, figyeltél volna fizika órán, gimiben...
A részecskegyorsítót meg ne is keverjük ide.
"Olyan ízük volt, mint a lapuleveleken megülő őszi dérnek."
Majd a kúrás után már csak.
"aztán lapulevél-ízű melleire hanyatlottam"
Na most levél ízű volt a csöcsi, vagy dér, ami technikailag víz.
" glóriába burkolództunk"
Tudod te egyáltalán im az a glórai??? Abba nem nagyon lehet beburkolózni.
Bírom, hogy használsz szavakt, de ahogy már említettem, fingod nincs a jelentésükről. Csak olyan romantikusan, olyan fennkölten hangzik, hát leírod. De minek???
Ez egy teljesen fölös nyálas, nyúlós, fos volt.
Előbb olvass kedves író, aztán írj, mert itt fordítva történt a dolog. Úgy akarnál írni, hogy se szókincsed, se múveltséged, se olvasottságod.