Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Zsuzsika Szia! Bizse42 a "gúny" nevem itthon, különben ERZSÉBET a becsületes nevem. Férjem korábban "ÁLMOSKA5" név alatt volt korábban fenn és én néha, néha olvastam egy - két jó írást s már akkor mindig a Te előzetes véleményed alapján mélyedtem el az olvasásokban. Annyira megkedveltem az írásokat, s szívem vágya szerint azt olvasgattam amire vágyódtam. Így most már a saját nevem alatt kutatgatok.
Külön megköszönöm a "TÁNCOSPÁR" című ajánlatodat. Még több is jöhet, ha lenne rá időd és kedved. 2002 től nehéz megtalálni s rövid időn belül...
Külön megköszönöm a "TÁNCOSPÁR" című ajánlatodat. Még több is jöhet, ha lenne rá időd és kedved. 2002 től nehéz megtalálni s rövid időn belül...
Miután ezt sem értettem , hogy hogyan lehet jól lesni ölelkezés közben , és hogyan lehet rosszul lesni azt meg el sem tudom képzelni .....
Bocs , de nem értem !