Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
És mi lett a festménnyel? Ki kellett volna emelni, hogy a megrendelés férfi akt. Lehetne folytatni a történetet, amikor is a megrendelő megtekinti a képet, majd amikor átadják a képet, esetleg a kép megsérül, majd restaurálják. A történet ott siklott ki, hogy elkezdted. Amikor a méreteit kezdte sorolni, már sejtettem, nem lehet jó történetet kihozni belőle. Az anyját biztosan nem lepi meg a méret. Az a ki írta, még nem látta soha, hogy történik a festés. Nem feltétlen kell azzal kezdeni, hogy vegye le a boxert.
Igen csatlakozom. Valóban rengeteg helyesírási hiba van benne. Bár azt is hozzá teszem, hogy legtöbb írásban nagyon sok helyesírási hiba van. Ez pedig még gyenge is.
Élvezetesen indul. Remélem a következő részekben a "hátsó kapu" is bevételre fog kerülni, s netán egy "szendvics" is összejöhet még. Gratulálok Székely18 /szeretem a történeteidet!/
Ki kellett volna emelni, hogy a megrendelés férfi akt.
Lehetne folytatni a történetet, amikor is a megrendelő megtekinti a képet, majd amikor átadják a képet, esetleg a kép megsérül, majd restaurálják.
A történet ott siklott ki, hogy elkezdted.
Amikor a méreteit kezdte sorolni, már sejtettem, nem lehet jó történetet kihozni belőle. Az anyját biztosan nem lepi meg a méret.
Az a ki írta, még nem látta soha, hogy történik a festés. Nem feltétlen kell azzal kezdeni, hogy vegye le a boxert.
De se stílus, se jó történet...
1 pont