Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves 77Kilroy, Én szerencsésnek mondhatom magam, mivel a tegnap és ma olvastam a két írást, ami lényegében egy történet. A tegnap még csak élveztem azt a gyengédséget és érzelmi vívódást mindkettejükben, ma már értékeltem is. Fentről Tamás biztosan értékeli ezt a gyönyörű megemlékezést. Várom hasonló írásaitokat, mert számomra nagyon felüditő.
Újra olvastam, és nem igazán értem sokak értetlenségét. 77Kilroy kedvenc szerzőim közé tartozik, és sajnálom, hogy ilyen keveset ír.
1
F
FlyEagle
2019. július 17. 20:24
nekem tetszett, hogy a gondolatok, és a háttértörténet is izgalmassá teszi, egymás után olvasva, kicsit unalmasabbnak, pontosabban kevésbé izgató a történet, mert ugyanazt meséltet el, a másik szereplő szemszögéből, és az ő hátterével, és gondolataival, ez egy történetben is megoldható lenne ízléses ugrásokkal a szereplők között. Szép a történet, de egy folytatás jó lenne Detti szemszögéből, több erotikával, hogyan pótolja be az elhalasztott szexmentes éveket, új pozíciókkal, élményekkel,
Sokan írjátok, így el kell fogadnom, hogy sokkal rosszabb lett. Néhány hozzászólónál azt gyanítom, hogy nem tudja mit jelent a tükörtörténet kifejezés.
Nem jó, csak hosszú. Ráadásul már volt, csak picit át lett írva. Semmi újat nem tud senki írni???
1
f
fiesta14
2019. április 15. 22:03
Tetszett! a másik is ,azt is olvastam, persze igen hasonlóak. a vége fura, mint ha elvágták volna, amikor 2. alkalommal ment ot... mitörtént? stb... A "másik " ha jól emlékszem ott azért volt valami befejezés féle.
1
l
listike
2019. április 15. 17:01
Ma ez a második újra írt átkozmetikázott történet. Ennek semmi értelme.
Köszönöm a véleményeket! Hát ez ezek szerint ez nem jött át nektek... Nem értem mi lehet a baj. @fehérfabia "ezt" biztos nem olvashattad, mivel nincs alig pár hete írtam meg. A tükör másik oldala csak hasonló, ugyanolyannak nem mondanám. A tükörtörténetek a műfajukból kifolyólag nagyon nem térhetnek nagyon el egymástól. De azért a két történet nagyon nem ugyanaz. Szinte mindenben más a két szemlélet. Javaslom mindenkinek, hogy egymás után olvassátok el a kettőt! És együtt értékeljétek a két szemszöget!
Én szerencsésnek mondhatom magam, mivel a tegnap és ma olvastam a két írást, ami lényegében egy történet. A tegnap még csak élveztem azt a gyengédséget és érzelmi vívódást mindkettejükben, ma már értékeltem is. Fentről Tamás biztosan értékeli ezt a gyönyörű megemlékezést. Várom hasonló írásaitokat, mert számomra nagyon felüditő.
a vége fura, mint ha elvágták volna, amikor 2. alkalommal ment ot... mitörtént? stb...
A "másik " ha jól emlékszem ott azért volt valami befejezés féle.
Még fogalmazni is elfelejtettem előző hozzászólásomban, annyira megleptek a reakciók.
@fehérfabia "ezt" biztos nem olvashattad, mivel nincs alig pár hete írtam meg. A tükör másik oldala csak hasonló, ugyanolyannak nem mondanám.
A tükörtörténetek a műfajukból kifolyólag nagyon nem térhetnek nagyon el egymástól. De azért a két történet nagyon nem ugyanaz. Szinte mindenben más a két szemlélet.
Javaslom mindenkinek, hogy egymás után olvassátok el a kettőt! És együtt értékeljétek a két szemszöget!