Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves Bizse42! Semmiféle sértődés nincs a részemről, egyszerűen csak nem értettem, hogy mit éreztél aránytalannak. Egy házas asszony, MILF, nevezzük aminek akarjuk, gyerkekkel kb. így néz ki. De ha neked nem stimmel, azzal semmi gond, ízlések és pofonok.
Kedves Robespierre! Megszólítottál, így válaszolok kedves kifogásodra. Az egyéni ízlés világ annyi, amennyi ember él a földön. Nincs két azonos érzékű és ember, ha volna sz már "klón" lenne. Nekem a 10. és a 11. képnél kissé nagyobbnak tűntek a hölgy "popói"! Ezért volt ez a véleményem. Most a napokban láttam egy képregényt amiben olyan tökéletesek voltak ( nem értek hozzá lehet, hogy 3D -s volt) a személyek. Tudom, hogy ennél SZÁZSZOR csúnyább rajzok is voltak korábban. Elnézést, ha megbántottalak volna! / Különben az írásaidat nagyon kedvelem./ A rajzok "témája a kedvencem volt" különben, s elnézést, mert az én ízlésem a "kisebb és keményebb" popsít kedveli. Üdv.: Bizse42
Elnézést, ha megbántottalak volna!
/ Különben az írásaidat nagyon kedvelem./
A rajzok "témája a kedvencem volt" különben, s elnézést, mert az én ízlésem a "kisebb és keményebb" popsít kedveli. Üdv.: Bizse42