Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nekem is tetszik, csak több "érzelmet", szerelmes "simogatások hatásait" stb. -ket kell még belevinned a témába, hogy "izgi" legyen és lekösse a gondolatait (érzelmeit fel keltve) az olvasójának. Sok sikert és merjél bátran romantikus, szexis, csodálatos lenni!!!
"Útközben benéztünk Tomihoz, hogy hogy van, de a bátyám sietett, úgyhogy ketten maradtunk, és elkezdtünk beszélgetni, aminek az lett a következménye, hogy lekéstem az utolsó buszt, és Szilveszter révén már mindenki ivott, úgyhogy senki nem is tudott hazavinni, ebből kifolyólag visszamentem hozzá és elmondtam neki hogy jártam." WTF?
De csak rajta!
WTF?