Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Úgy tűnik, nem vagyok teljesem egyedül a helyesírással kapcsolatos igényességemmel. Ebből a szempontból borzalmasan gyenge ez az írás. A tartalmat tekintve nem annyira rossz.
1
d
dr Görcs
2020. augusztus 2. 18:39
A tököd az a heréd b+! De te azt is bele tudod verni a pinába nem csoda hogy buktak rád a nők.
Mikor először olvastam nem véleményeztem , a cselekmény folytatást igényel , figyelmesebb helyesírással javul. A hangulatát egyesek innen ismerjük. Várom a folytatást.
Fél éve volt, de még mindig "felbőszítenek" az események! Látom lenn "FEHÉRFÁBIA" is véleményezi amit én is. Remélem "LÁNY" vagy?? (Egyszer egy picit áruld el magad felém??)
Kedves Zsuzsika! A "Tanító nénik" -se voltak akárkik!
Tanulni csak a "tudást birtoklóktól" lehet. Azaz, a gyakori test gyakorlás, teszi "mesterré" az embert. (Nekem a tantárgyak gyakorlatai kivitelezései voltak nagyon vonzóik!!)
Kedves hozzászólók. Örülök, hogy tetszenek írásaim, de kell vallanom, jelenlegi történetem, nem az amit publikálni akartam, kissé előre szaladtam időben, de örülök, hogy így is tetszett. ami azt illeti, a történetek nagy részben igazak, csak megpróbálom színesebbé tenni. (sok mindent, az akkori a közegben (korban) én sem értettem.) Köszönöm a szíves hozzászólásokat.
1
j
joe013
2019. március 9. 21:56
A történeteket elolvasva összességében tetszett......
1
zsuzsika
2019. március 9. 09:09
Tanul a gyerek
1
f
feherfabia
2019. március 9. 08:18
Elég jól sikerült!
1
f
fiesta14
2019. március 8. 15:26
picit a helyesirásra figyelj. meg néhol kicsit zavaros de jó irás. folytasd
Kellene folytatni!
De te azt is bele tudod verni a pinába nem csoda hogy buktak rád a nők.
A "Tanító nénik" -se voltak akárkik!
Tanulni csak a "tudást birtoklóktól" lehet.
Azaz, a gyakori test gyakorlás, teszi "mesterré" az embert.
(Nekem a tantárgyak gyakorlatai kivitelezései voltak nagyon vonzóik!!)