Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Sajnálatos, hogy egy valószínű angolul megírt jó témáju történetet ennyire semmibe vevő magyarsággal tálalják. Szégyen *székely18* igy feltenni valamit, ezzel semmibe veszed az olvasókat.
1
l
laja.jl
2021. november 8. 09:16
...aki a végére se nem anyós, se nem jelölt... Jól van megírva, az elütések néhol zavaróak.
Kedves Bizse42! Nem tudom, mi baja van az itt nyekergőknek. Lehet, hogy csak az irigység vette el a józan ítélőképességüket. Szerintem is jó a történet.
Nem tudom, hogy mi a jó fene, kellen ezeknek az alsó hozzászólóknak ahhoz, hogy jó lenne valami kis izgalmas történet. Ki a betűk elütését keresi, ki a másik hibát, nem értem. Zsörtölődni tudnak csak.
IGENIS JÓ VOLT! IZGIS SZEXIS VOLT AMIRE BE IS NEDVESEDTEM !!!! Zsuzsika gyere vissza??? Nem birok ezekkel a "csúnya" fiúkkal egyedül... Nincsenek NŐK ezen az oldalon csak én??
1
J
Jani47
2019. április 18. 14:50
Az ilyen anyos jelölt nem kellene. Azért tisztelet is van a világon. Pofátlanság teteje. Nem tudom igaz-e a történet.
Ez valami förtelmes írás , már a címe is hülyeség , nem is volta a feleséged , akkor az anyja miért volta az anyósod ?????? És akkor még a szörnyű hjelesírást szóba sem hoztam !
Egy internetes oldalról! Ha jól keresel hamar megtalálod! Itt nem lehet leírni a honlapot ( a MILF szó szerepel a honlap nevében). De köszönöm a szavazatokat.
Jól van megírva, az elütések néhol zavaróak.
Vajon miért "bizsergetett" meg? Mert olyan rossz, vagy azért, mert "élvezhetetlen" ?
IGENIS JÓ VOLT! IZGIS SZEXIS VOLT AMIRE BE IS NEDVESEDTEM !!!! Zsuzsika gyere vissza??? Nem birok ezekkel a "csúnya" fiúkkal egyedül... Nincsenek NŐK ezen az oldalon csak én??