Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Augusztus 15-én be lett küldve a következő rész egyik fejezete (több fejezetből fog állni)! Tendenciákat nézve az ünnepek után vélhetően rövid időn belül meg fog jelenni.
Remélem, hogy az is tetszeni fog. És bízom benne, hogy jobban, mint ez a rész.
Viszonylag régen jártam fent. (Magánéleti problémák okán)
A folytatás a héten lesz beküldve (hogy mikor jelenik meg azt nem tudom)
#9 t2006 Megfontolásra alkalmas lenne. De 5 gyerek (két újszülött) és munka mellett örülök, hogyha van némi időm a régi történetemet elmesélni.
#10 cscsu50 Köszönöm!
#11 sunyilo A 19 éve tartó történet eleje! Köszönöm a kritikát.
#12 veteran Remélem, hogy a következő rész (amit mint fentebb írtam - reményeim szerint a héten még beküldök) jobban fog tetszeni.
#13 JakeAmazing Az a baj, hogy aki megpróbál érzelmeket is belevinni az élete történetének megfogalmazásába, az mindjárt nyálasnak lesz titulálva, pedig szerintem az erotikában bizonyos értelemben benne van az érzelem is. A kibontakozó intim kapcsolatban pedig végképp kellenek az érzelmek. A kritikádat üdvözlöm és köszönöm is.
Elobb olvasni kellene! Konyvet. Sokat. Aztan irni. Akkor talan nem lenne benne ennyi hiba, modoroskodas es ertelmetlenseg. A tortenet nem rossz, csak szarul van megirva.
Remélem, hogy az is tetszeni fog. És bízom benne, hogy jobban, mint ez a rész.
A folytatás a héten lesz beküldve (hogy mikor jelenik meg azt nem tudom)
#9 t2006
Megfontolásra alkalmas lenne. De 5 gyerek (két újszülött) és munka mellett örülök, hogyha van némi időm a régi történetemet elmesélni.
#10 cscsu50
Köszönöm!
#11 sunyilo
A 19 éve tartó történet eleje! Köszönöm a kritikát.
#12 veteran
Remélem, hogy a következő rész (amit mint fentebb írtam - reményeim szerint a héten még beküldök) jobban fog tetszeni.
#13 JakeAmazing
Az a baj, hogy aki megpróbál érzelmeket is belevinni az élete történetének megfogalmazásába, az mindjárt nyálasnak lesz titulálva, pedig szerintem az erotikában bizonyos értelemben benne van az érzelem is. A kibontakozó intim kapcsolatban pedig végképp kellenek az érzelmek. A kritikádat üdvözlöm és köszönöm is.
Nagyon szépen köszönöm! A következőben több történés lesz!
#3 A57L
A te véleményedet is köszönöm!
#4 Andreas6
Konkrétan a történettel mi a probléma szerinted?
#5 feherfabia
Nagyon szépen köszönöm a pontozásodat.
#6 zoltan611230
Ebben tényleg nem túl sok minden történt. Majd a következő rész(ek)ben.
#7 listike
Remélem, hogy lesz is!