Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Mondom, mindig jó az amit Zsuzsika "Jónak" talál! Án már korábban ezt olvastam, de akkor nem voltam jó hangulatban. Most viszont élveztem az egészet az elejétől, s nagyon hamar az orgazmusom közelébe értem. Vége elött, legalább három alkalommal, jutottam fel a CSÚCSRA!!!
1
zsuzsika
2019. március 2. 16:16
Jó írás
1
B
Barkas
2019. február 4. 12:49
Megnéztem, hogy tényleg van e yoni masszázs pesten. És lőn🙂) Ettől hihető. 10 pont.
1
h
hairy_pussy
2019. január 31. 15:25
Csodás beszámoló.... pont az ilyenek miatt vagyok itt! Gratulálok! Folytasd!!!!
Élveztem nagyon mint nő. Közel álltam az újabb "orgazmusom" eléréséhez, de már ehhez fáradt is voltam. Kicsit hosszabb lett volna, talán újból elérte, volna csúcsot. Ne legyek ennyire telhetetlen..
pont az ilyenek miatt vagyok itt!
Gratulálok!
Folytasd!!!!
JÓ VOLT NAGYON! EZT AKARTAM CSAK KIFEJEZNI,