Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Gergő=Gyuri=Géza=Gábor 4 név ugyanaz a személy. Ezértkár volt megírni. Tele van különféle hibákkal és eléggé zavaros minél tovább olvastam. A végén megértettem mit értettél durva szexkalandban.
Na jó, akartam röhögni és mégis beleolvastam. "úgy megdughatsz, mint a pneumatikus fogantyúkar a szelepét." "Roger ugyanis egy ufó volt. Legalábbis nekem ezt mondták. És tényleg éreztem is testén és spermájának ízén,"
Ha ez paródia, akkor még elfogadom bár annak továbbra sem erős, ha komoly akkor az íróval súlyos bajok vannak. De aki akar egy jót derülni olvasson bele, nagyon gáz! 😀
"... ujjazni kezdtem kéjnedvtől tocsogó vaginámat, mely bár színültig volt az élvezet által kiváltott kéj miatt termelődött negédes folyadékkal,"
A "negédes" szó nem ízt jelent, hanem viselkedést!
Némely előnyeinél fogva magát rátartó, fenhéjázó, elbizakodott. Szelidebb jelentésü, mint a gőgős, ki másokat lenéz, megvet, kevesebb nemes önérzettel biró, mint a büszke, de nem oly képzelt jelességekkel hányakodó, mint a kevély. (Szó jelentése.com
65-70 cm... Ez még paródiának is gyenge, főleg, hogy nem az...
"úgy megdughatsz, mint a pneumatikus fogantyúkar a szelepét."
"Roger ugyanis egy ufó volt. Legalábbis nekem ezt mondták. És tényleg éreztem is testén és spermájának ízén,"
Ha ez paródia, akkor még elfogadom bár annak továbbra sem erős, ha komoly akkor az íróval súlyos bajok vannak. De aki akar egy jót derülni olvasson bele, nagyon gáz! 😀
Egyből a kommentszekcióhoz jöttem. Már látom, hogy el sem érdemes olvasni. 😀
beáramló tavaszi fényt,frissen nyíló virágillattal
mivel így télen hamar sötétedik,
átitatják a kék tangámat.
hálát adtam, hogy nem húztam fel bugyit ma
HVG és FORBES mint divatlap 😀
Aztán éreztem, hogy a puncim is megtelik fasszal.
Pinád tele fasszal és szűz maradtál , ha-ha-ha .
A "negédes" szó nem ízt jelent, hanem viselkedést!
Némely előnyeinél fogva magát rátartó, fenhéjázó, elbizakodott. Szelidebb jelentésü, mint a gőgős, ki másokat lenéz, megvet, kevesebb nemes önérzettel biró, mint a büszke, de nem oly képzelt jelességekkel hányakodó, mint a kevély. (Szó jelentése.com