Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
No végre van egy "nő" is újból, ki régi hozzászóló volt. Az ízlésünk is hasonló lehet. Évekig olvastam hozzászólásaidat, s adtam nagyon a véleményedre!! /Hol voltál 1/2 évig ? Remélem nembetegség volt az oka?/ ÜDVÖZLET # zsuzsika # !!!Örülök, hogy nem vagyok egyedül, mert néha nagyon felbosszant egy két régi "pasas" itt és hiányzik a Te pártatlan igazi "kemény" véleményed is!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. (Nehezen tudom megemészteni, hogy aki ilyen jó szextörténeteket ír, hogy tud annyi baromságot leírni a horror vonalon?)
/Hol voltál 1/2 évig ? Remélem nembetegség volt az oka?/
ÜDVÖZLET # zsuzsika # !!!Örülök, hogy nem vagyok egyedül, mert néha nagyon felbosszant egy két régi "pasas" itt és hiányzik a Te pártatlan igazi "kemény" véleményed is!
remélem anyucinak még sok fincsi dologban lesz része 😀