Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Veteran te csak rajongj az összehányt sz@rokért, a nyelvileg értékelhetetlen "művekért", nekünk meg hagyd meg a jogot, hogy inkább az irodalmat szeressük, ahol a tartalom, a helyesírás és a külalak összhangban van...
Ez így egy wall of text. Idehányt valami. Nulla tagolás és semmi szerkesztés. A szerplők mondatai miért csak úgy a szövegbe vannak beokádva??? Valahogy így kéne:
A dolog ott kezdődött, amikor egyik délután hazaérve anyósom és barátnője a konyhában nevetgélt és piálgatott. Puszival köszöntöttem őket és megkérdeztem mire ez a mulatozás? - Mártinak szülinapja volt a héten azt ünnepeljük, de már ő előbb elkezdte, ugye Márti? - kérdezte barátnőjét. Márti csak nevetett. - Képzeld - mondta anyósom - berúgatták és leborotválták a pináját csupaszra. Ezen aztán újra elkezdtek nevetni és zavartan elfordult Márti, aki egy szál melltartóban és bugyiban üldögélt a széken a nagy meleg miatt.
Olvashatatlan. Egyébként totál abszurd. Haverhoz ha átmegyek és dög meleg van akkor sem vetkőzöm alsóra. Részegen sem. Férfiként még ha a pólómat ledobom, az talán, pedig nem vagyok prűd. De az, hogy barátnő részegen fehérneműben ücsörögjön és még a punciját is mugotassa első felszólításra. Hagyjuk már. Egy 10 éves lehet, hogy még fantáziál ilyesmit este az ágyban fekve masztizáskor, viszont az oldal 18 éven felülieknek van fenntartva. És lehetőleg szellemi teljesítményben is 18-nál többnek kéne lenni, nem 10-nek. Az első bekezdéstől nem is olvastam tovább, csak végigfutottam, és innentől ez egy értékelhetetlen szar.
Kinek mi tetszik...
Az ötlet nem rossz. U(gyanezt a kivitelezésről már nem lehet elmondani...
Nulla tagolás és semmi szerkesztés.
A szerplők mondatai miért csak úgy a szövegbe vannak beokádva???
Valahogy így kéne:
A dolog ott kezdődött, amikor egyik délután hazaérve anyósom és barátnője a konyhában nevetgélt és piálgatott. Puszival köszöntöttem őket és megkérdeztem mire ez a mulatozás?
- Mártinak szülinapja volt a héten azt ünnepeljük, de már ő előbb elkezdte, ugye Márti? - kérdezte barátnőjét. Márti csak nevetett.
- Képzeld - mondta anyósom - berúgatták és leborotválták a pináját csupaszra.
Ezen aztán újra elkezdtek nevetni és zavartan elfordult Márti, aki egy szál melltartóban és bugyiban üldögélt a széken a nagy meleg miatt.
Olvashatatlan. Egyébként totál abszurd. Haverhoz ha átmegyek és dög meleg van akkor sem vetkőzöm alsóra. Részegen sem. Férfiként még ha a pólómat ledobom, az talán, pedig nem vagyok prűd. De az, hogy barátnő részegen fehérneműben ücsörögjön és még a punciját is mugotassa első felszólításra. Hagyjuk már. Egy 10 éves lehet, hogy még fantáziál ilyesmit este az ágyban fekve masztizáskor, viszont az oldal 18 éven felülieknek van fenntartva. És lehetőleg szellemi teljesítményben is 18-nál többnek kéne lenni, nem 10-nek.
Az első bekezdéstől nem is olvastam tovább, csak végigfutottam, és innentől ez egy értékelhetetlen szar.