Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A leszbi történet úgy jó, ahogy nekem megadatott egyszer, hogy rájuk nyitottam. A barátnőm, mint kiderült, biszex volt, a barátnője leszbi, de bevettek harmadiknak, és később a leszbi barátnő is megkedvelte a f@szt. Aztán sajnos egyszer odébbálltak...
Egy rakás kliséhalom. Meg itt ott képzavar. Pokrócon ülnek, de füvön nyúlik el a lábuk, stb. Mindegy, nem leszek szőrszálhasogató. A stílus jó, bár abban is vannak klisés szófordulatok, mondjuk egy erős átlagos középszint így egyben. De semmi extra, vannak jobb írásaid is.
Egyébként, hogy őszinte legyek, én egy biszexuális férfi vagyok, aki a nőkhöz vonzódik inkább, ezen felül arról álmodozom, ha lesz következő életem, biszexuális nő szeretnék lenni. Ezért írtam annak idején annyi (szerintetek is) gyönyörű történetet a leszbi témában. De mára jó ideje kiégtem, csak nagy ritkán írogatok még azért egy-egy rövidebb történetet. A barátnőm egyébként a nőket is szereti, szóval megérti a vágyaimat. Fantasztikus érzés, amikor néha nőnek érezhetem magam vele. Amikor a mellbimbóimat nyalogatva kiveri a szerszámomat. Vagy hátulról hozzám simulva, hogy imádott melleit a hátamon érezzem, a mellbimbóimat simogatva veri ki, az izgat föl a legjobban. Csodálatos nő : ) Persze általában a hagyományos módokon szeretkezünk : ) Nem is mindig vágyom ilyenekre, de néha nagyon felizgat, amikor a szexi ruháiba öltözök, és ő úgy viselkedik velem, mintha leszbik lennénk. Valahol őt is izgatja egy kicsit. Mindenesetre látszik, hogy szívesen megteszi nekem : ) Szóval vannak nagyon szép és izgató történeteim régről! Egytől egyig a fantáziám szüleményei, de magam is megdöbbentem, hogy menet közben mennyire részletgazdagon kifejlődtek maguktól, miközben írtam őket. Maga a történet, a beszélgetések, a szex. Olvassátok őket kedvetekre!
Igen igazad van, tudodm, hogy nem ez a legjobb írásom, és örülök, hogy mást is olvastál tőlem : )
Sunyilo
Hát igen, erre mondom azt, hogy derűre ború : )
Meg itt ott képzavar. Pokrócon ülnek, de füvön nyúlik el a lábuk, stb.
Mindegy, nem leszek szőrszálhasogató. A stílus jó, bár abban is vannak klisés szófordulatok, mondjuk egy erős átlagos középszint így egyben. De semmi extra, vannak jobb írásaid is.
Csodálatos nő : ) Persze általában a hagyományos módokon szeretkezünk : )
Nem is mindig vágyom ilyenekre, de néha nagyon felizgat, amikor a szexi ruháiba öltözök, és ő úgy viselkedik velem, mintha leszbik lennénk. Valahol őt is izgatja egy kicsit. Mindenesetre látszik, hogy szívesen megteszi nekem : )
Szóval vannak nagyon szép és izgató történeteim régről! Egytől egyig a fantáziám szüleményei, de magam is megdöbbentem, hogy menet közben mennyire részletgazdagon kifejlődtek maguktól, miközben írtam őket. Maga a történet, a beszélgetések, a szex. Olvassátok őket kedvetekre!