Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A férfi ébre után van baj a nevek keveredésével: Elfelejtettem mondani, hogy a két csaj a szélére feküdt, így nekem már csak középen jutott hely. Zsu felé néztem, háttal nekem békésen aludt. Én is hanyatt feküdtem és kezeim lassan áttettem meredező férfiasságomra. Finoman kezdtem simogatni magam, miközben néztem Zsu ténykedését. Egyszer csak azt látom, hogy szemei kinyílnak ... Egyébként tetszik.
Az a helyzet, hogy megint újra olvastam. Ahol úgy érzitek, hogy keverem a neveket, az valójában a két csaj együttműködéséről szól."A tetejében éreztem, hogy egy finom kéz megragadja a férfiasságomat és simogatni kezdi. Zsu keze volt. Lassan ráfordultam Hugira, aki hanyatt feküdt és széttárta lábait. Zsu igazgatta a hímvesszőmet, majd egy kézcsere következtében éreztem, hogy a mennyország kapujában vagyok. "
Elfelejtettem mondani, hogy a két csaj a szélére feküdt, így nekem már csak középen jutott hely. Zsu felé néztem, háttal nekem békésen aludt. Én is hanyatt feküdtem és kezeim lassan áttettem meredező férfiasságomra. Finoman kezdtem simogatni magam, miközben néztem Zsu ténykedését. Egyszer csak azt látom, hogy szemei kinyílnak ...
Egyébként tetszik.
Szeretném, ha folytattatódna...