Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Az ejakulátum itt miből lehet? Én valami bőrhidratálót tartanék ésszerűnek, ha már műanyag az egész cucc. Így bedörzsölve a bőrbe, még haszna is van. Másik ötletem a gépolaj volt, de ilyen opálos színben még nem láttam. csak ahhoz a másik félnek is kiborgnak kéne lenni és máris megvan a heti karbantartás. Gép-gép szex esetleg nincs? Lehetne egyszerűsíteni, hogy egy farok és egy hüvely találkozik: összefutnak.
Másik ötletem a gépolaj volt, de ilyen opálos színben még nem láttam. csak ahhoz a másik félnek is kiborgnak kéne lenni és máris megvan a heti karbantartás. Gép-gép szex esetleg nincs? Lehetne egyszerűsíteni, hogy egy farok és egy hüvely találkozik: összefutnak.