Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
gyuri0926 kérlek ne legyél már ennyire alpári,már ami a hozzászólást illeti, ha kérhetnélek, hogy moderáld eme nagyívű kommentedet megköszönném, nem tudom törölhető-e, vagy szerkeszthető-e, szerintem nem illik oda 😉 Barátilag! Üdv, Koriander
1
s
sanyi0227
2018. december 24. 17:07
egyet értek az előttem szólókkal,a legjobb sorozat.folytasd
Sziasztok, úgy látom vannak akit(Jani47), és talán akiket megoszt ez a rész, hogy ez nem ide való; a 9.rész utáni kommentemben már jeleztem, hogy ebben Anett sokat emlegetett baránőjét Anitát és az ő történetüket mutatom be. Remélem nem unalmas és érdektelen sokatok számára ez a 'mellékszál' ami nagy löketet adott Anett és Kori kapcsolatának, ha visszaemlékeztek a 2.részben Anett beszélt a testvérével Anita és Péter kapcsolatáról. Szóval ezt az indító eseménysort szerettem volna bemutatni nektek és azt, hogy miért toppant Anita az utca sarkon a shoppingolni induló trió elé, aminek következménye lett a Móni és Kornél között kialakult viszony. Szeretném ha elfogadnátok ezt az új nézőpontot a történet folyamban, szerintem nem is az utolsó volt a Jótestvéri viszony sorozatban! Üdv,mindenkinek és Kellemes ünnepeket, érezzétek jól magatokat és partnerete(i)ket 😉 Koriander
Köszönöm Andreas a hozzászólásod, már vártam, mert megjelenve én is észrevettem vagy 4-5 hibát, ami felett ez előtt átsiklottam többszöri átfésülés ellenére is, hát így jártam! Most már leülhetsz, köszönöm mégegyszer! Barátilag 😉 Üdv, Koriander
Barátilag!
Üdv,
Koriander
Üdv Jani47
Üdv,mindenkinek és Kellemes ünnepeket, érezzétek jól magatokat és partnerete(i)ket 😉
Koriander
Üdv,
Koriander