Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
"- Ok anya, vagyis Rita! - mondta miután abba hagyták a smárolást, - De a dugás nem is olyan mocskos fantázia, én inkább szívesen basznám kutya pózban azt a faszra éhes pinádat és remélem, hogy a seggedbe is szeretnéd majd érezni hogy lüktet, mikor bele élvezek! - vigyorgott Peti és kíváncsian várta anyja reakcióját" Tényleg benne van minden érzelem.Ammennyiben a tahóságot annak vesszük.
1
d
debilaci
2019. november 3. 14:05
Jó történet, jó a folyamat!
1
d
debilaci
2019. november 1. 09:40
nagyon jó gördülékeny változatos történet, kár hogy vége, bár látom lesz még folytatás! Így tovább!
Élmény olvasni. Minden érzelem benne van, s főleg belenyugodni a gyermekei kapcsolatába, hogy Ő is szexelhessen.., írtóra izgi!!! Várom nagyon a fejleményeket.
Kedves Koriander! Mi volna, ha beküldés előtt átküldenéd nekem lektorálásra az újabb részt? Nem foglalkoznék vele, de a történet és a stílusod komolyan tetszik, és számomra megérné a fáradságot. Azt nem ígérem, hogy tökéletes lesz, de azt igen, hogy nyelvtanilag sokkal jobb. A címem: mueveesz@freemail.hu Baráti üdvözlettel: Andreas6
Kedves Mózes, valóban 'étnéztem', ha hiszed, ha nem, nem kétszer még többször is és képzeld nem vettem észre!!!!, átsiklottam rajta, úgyis mondhatnám, hogy benyeltem mint kipistaaszarospalacsintát, szóval (m)'arad'-t benne, ez van, leszarom. Nem lehet javítani így kell elolvasni, ha tetszik, ha nem, akár hányan is rójátok még fel nekem. Én még nem olvastam az új történetedet, remélhetőleg abban nem lesz egy hiba sem, mert különben Andreas karóba húzza a valagad! Na majd elolvaslak!(jó a másfél soros kommented, csak kettő hiba van benne 😉 Barátilag Üdv. Koriander
Kori bocsánat , nem Te voltál a tesoddal és anyáddal ? Az a bizonyos alpári annyira az , amennyire alpári , amikor leirod a párbeszédeiteket a családod tagjaival szex közben , de mégegyszer bocs , ha ez Téged zavar . Tényleg jobban izgatott , amikor a saját szexedet irtad le .
Tényleg benne van minden érzelem.Ammennyiben a tahóságot annak vesszük.
Üdv, Koriander
Hamarosan itt a folytatás, tudom, sokan várjátok !
Üdv,
Koriander
Remélem, hogy folytatod, mint ezt, mint a sajátodat.
A címem: mueveesz@freemail.hu
Baráti üdvözlettel: Andreas6
Barátilag
Üdv.
Koriander
Béke veled
Üdv
Koriander
Tényleg jobban izgatott , amikor a saját szexedet irtad le .