Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
#2 Olvasó; #6 Listike Értem a célzást. Elírtam ezt a 'behatolást'.
#3 A57L Lehet, hogy van benne túlzás, de szerintem minden itt megjelenő történetben van.
#4 Andreas6 Lénárd a polgári nevem. Leninnek becéz a család és a legközelebbi haverok. a kötőjeles formátumot azért választottam, mert már egy másik fórumon a Lenin85 nevet törölték, Leni-n-85 viszont stabilan megmaradt. Ebből jött itt ez az ötlet, hogy eredetileg is a második formát választom. A 85 pedig a születési évem, vagyis 1985-ben születtem.
#5 cscsu50; #8 veteran Máig tartó valóság!
#7 gyuri0926 Vajon te hány történetet töltöttél fel és milyen visszajelzéseket kaptál?
#9 deajk1008 Köszönöm szépen!
<#>/ saját megjegyzés: Többször beküldtem a 3. részt, és fogalmazás előtt van a 4. rész (ami vélhetően több fejezetből áll majd) is.
Értem a célzást. Elírtam ezt a 'behatolást'.
#3 A57L
Lehet, hogy van benne túlzás, de szerintem minden itt megjelenő történetben van.
#4 Andreas6
Lénárd a polgári nevem. Leninnek becéz a család és a legközelebbi haverok. a kötőjeles formátumot azért választottam, mert már egy másik fórumon a Lenin85 nevet törölték, Leni-n-85 viszont stabilan megmaradt. Ebből jött itt ez az ötlet, hogy eredetileg is a második formát választom. A 85 pedig a születési évem, vagyis 1985-ben születtem.
#5 cscsu50; #8 veteran
Máig tartó valóság!
#7 gyuri0926
Vajon te hány történetet töltöttél fel és milyen visszajelzéseket kaptál?
#9 deajk1008
Köszönöm szépen!
<#>/ saját megjegyzés:
Többször beküldtem a 3. részt, és fogalmazás előtt van a 4. rész (ami vélhetően több fejezetből áll majd) is.