Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tisztelt 15 sboy. Talán meg kellene magyarul helyesen írni!Tudom nem könnyű, de megéri, ha már írogatsz. Az alap történet nem rossz, de kicsit csapongó és a vége "elkapkodott", ahogyan "8 cscsu50" megjegyezte. A kritikát meg bírnod kell, ha már írásra adtad a fejedet. Ráadásul még válaszolni sem tudsz helyesen!
Én úgy tudom, ez nem egy tanácsadó oldal, kedves sboy! Itt mindenki elolvassa a történetet és véleményezi. Ez nem egy díjnyertes darab, de az nagy átlagba belefér... Ha magasabb pontokat szeretnél, írj jobbat.
Nekem egyáltalán nem tetszett. Undorodom a pasastól, ráadásul nemcsak gusztustalan, de az írás nyelvezete is tele van hibával, néhol az érthetetlenségig magyartalan.
1
A
AlexHun
2018. december 12. 05:44
Már hiányoztak ezek a történetek! Nagyon jó lett. Gratulálok!
Talán meg kellene magyarul helyesen írni!Tudom nem könnyű, de megéri, ha már írogatsz. Az alap történet nem rossz, de kicsit csapongó és a vége "elkapkodott", ahogyan "8 cscsu50" megjegyezte.
A kritikát meg bírnod kell, ha már írásra adtad a fejedet. Ráadásul még válaszolni sem tudsz helyesen!