Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
… – Nem mondod, hogy te még akcióztál miután este kétszer megdugtalak. – Dehogynem, hisz tudod hogy nekem sosem elég, mert mióta te megdugtál, azóta azt sem bánnám, ha éjjel-nappal fasz lenne bennem. Sőt, most már egyenesen azt szeretném, ha egyszerre két fasz lenne bennem, és mindkét fiam egyszerre baszna meg. … érdekes.
Őszinte leszek! Én ilyen "perverz" dolgot soha nem láttam, nem csinálta, még nem is olvastam ilyen mélyen. NEKEM HÁROMSZOR VOLT.... Óriásikat élveztem, nem tehetek róla. Akkor most én is egy "perverz szuka" lettem, mert beismertem, hogy nagyon élveztem. Lehet, hogy később megbánom, de most kiéltem nagyon magam..... S nem szégyenlek semmit!
Olvastam minden részt. Ebből a kutyást nem kellett volna. Bár én is hetero vagyok, de itt érdekes lenne egy olyan kiegészítést belevinni, ami a két testvér között zajlik le. Akár egy féltékenységi jelenet, akár egy homo szextörténet.
– Nem mondod, hogy te még akcióztál miután este kétszer megdugtalak.
– Dehogynem, hisz tudod hogy nekem sosem elég, mert mióta te megdugtál, azóta azt sem bánnám, ha éjjel-nappal fasz lenne bennem. Sőt, most már egyenesen azt szeretném, ha egyszerre két fasz lenne bennem, és mindkét fiam egyszerre baszna meg.
…
érdekes.
S nem szégyenlek semmit!