Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Történet menete: 3. Egynek elmegy, de ez csak felvezető, kicsit kevés, többre számítottam volna, így ez olyan, mint FB-on / Youtube-on a like vadászat. Nekem nem gyere be. Megfogalmazás: 8. Nem találtam benne semmi kivetni valód, de nem is nyűgözött le, mint írói mű, átlagos nyelvű, hétköznapi írás. Szex: 2. Szimplán csak többet vártam volna, és amúgy nem akartam nagyon lehúzni, de amikor megláttam, hogy átlag 10 pontot kapott a történet 3 szavazat alapján, az kicsit rosszul esett. Ne értsd félre, nem ellened irányul, csak vannak olyan írások, amiknek az írásképe és a nyelvezete is szép, és azokat nem szokták 10 pontosra értékelni, így ezt a röpke szösszenetet pedig én húzom le statisztikában, sajnálom.
Összességében nem rossz írás, felvezetőnek egész jó, kíváncsian várom a teljes történetet 🙂
10p
Megfogalmazás: 8. Nem találtam benne semmi kivetni valód, de nem is nyűgözött le, mint írói mű, átlagos nyelvű, hétköznapi írás.
Szex: 2. Szimplán csak többet vártam volna, és amúgy nem akartam nagyon lehúzni, de amikor megláttam, hogy átlag 10 pontot kapott a történet 3 szavazat alapján, az kicsit rosszul esett. Ne értsd félre, nem ellened irányul, csak vannak olyan írások, amiknek az írásképe és a nyelvezete is szép, és azokat nem szokták 10 pontosra értékelni, így ezt a röpke szösszenetet pedig én húzom le statisztikában, sajnálom.
Összességében nem rossz írás, felvezetőnek egész jó, kíváncsian várom a teljes történetet 🙂