Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ihletet kaptam én is! Annyira élethűen írta le KÉKÉG, hogy 2018. ban, 2021. áprilisában és mos 2022. február 17. én is ugyan azt ééreztem mint az első olvasatkor.!
"… Leültünk, ittuk a kávét, dumcsiztunk az esküvőről, a lagziról. Közben gyorsan készített egy könnyű reggelit, amit elmajszoltunk beszélgetés közben meg már iszogattunk is a házi pálinkából lefekvés előtt… " Értem. (1) hazaérkezett, (2) Megkínálja kávéval, (3) Csináld meg magadnak, addig letusolok, mert fáradt, (4) visszajön, és vacsora helyett egy könnyű reggelit összeüt, de már közben pálinkáznak… Szerintem az ilyen zavar el lehetett volna kerülni, ha nem összeollózott lenne a szöveg.
Az éjjel nagyon nem tudtam aludni és emlékeztem, hogy itt van egy "hátsókapus" behatolás! Nekigyürkőztem újból elolvastam de a vége felé akkorát élveztem, mintha az én hátsó bejáratomat is dugaszolta volna a fiú! Remegő lábbakkal tértem nyugovóra, s boldogságban ébredtem erre a szép áprilisi - kissé hidegnek tűnő ( 8 C fok) - hétfői napra.
Sajnos már nem lehet pontozni, de most a dupláját megadnám!
Élveztem az esetet... Megint elmentem, nem is tudom hányszor, csak azt tudom, hogy nálam is bekövetkezett az, ami a NAGYINÁL is volt. Irtó jó!! Tetszett! (Mehetek tusolni. Nem beszélve, hogy ilyen orgazmusom még soha nem volt...)
1
j
joe013
2018. október 5. 21:49
egész jó!!!
1
x
xpetix
2018. október 5. 10:15
Rettenetes a nyelvezete és a ragozásokkal is sok helyen hadi lábon áll, ez függetlenül a történet minden más elemétől egyszerűen kizökkent az olvasásból. Szerintem gondold újra és figyelj, hogy ki mikor -ba és mikor -ban.
és mos 2022. február 17. én is ugyan azt ééreztem mint az első olvasatkor.!
Elélveztem megint! ISTENI vagy KÉKÉG!
"Bizse42"
pálinkából lefekvés előtt… "
Értem. (1) hazaérkezett, (2) Megkínálja kávéval, (3) Csináld meg magadnak, addig letusolok, mert fáradt, (4) visszajön, és vacsora helyett egy könnyű reggelit összeüt, de már közben pálinkáznak…
Szerintem az ilyen zavar el lehetett volna kerülni, ha nem összeollózott lenne a szöveg.
Sajnos már nem lehet pontozni, de most a dupláját megadnám!
(Mehetek tusolni. Nem beszélve, hogy ilyen orgazmusom még soha nem volt...)