Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
NAIV!Kár, hogy nem varrtad el egyik-másik szálat és nem folytattad. Pedig remek, izgalmas történet, és valami gyönyörű is... és felemelő, főleg, amikor tovább gondolom! Lehet, hogy ez is volt a cél? Mert akkor elérted! Érdemes a folytatásra, a tőled megszokott magas színvonalon. Az áradozást meghagyom a többi kommentelőnek, én csak annyit, hogy tollforgató emberként a sárga irigység hányat velem fekete epét... 🙂 Mert régi olvasód vagyok, csak a lustaságom miatt késtem eddig a hozzászólásommal: grafománia ellen nagyon be vagyok oltva, és ilyenkor sajnálom. Persze a dobogós írásaid (Medvebocs, Érett asszony, Méretes szívatás) nagyságrendekkel jobbak, de ez csak a magam véleménye. Sosem hittem volna, hogy egyszerre lehet elérzékenyülni, miközben a kukim feszes-katonás vigyázzba vágja magát. Egészen a férfikönnyekig!... Úgy voltam eddig, hogy férfikönnynek csak Trianon napján van dolga-helye. Valami újat tanítottál nekem, és köszönöm. Lehet, hogy érzelgős vén f@szi leszek maholnap hetven felé, de VÁLLALOM, még ha cikiznek is érte. Adott Isten feneket, cikizőknek nyelveket! Neked meg adjon Isten legjobb egészséggel szorgalmat és örömet az íráshoz. A tehetség már úgyis megvan. Most verj a kezemre és kergess aludni, mert nekem korán szól a vekker... 🙂
A "Boglárka kérdés" sima elírás az előző történetből (Gyönyör a pokolban) 8P mert a vége kicsit elvarratlan. De a történeteid nálam viszik az első 5-6 helyet.
1
a
A57L
2018. szeptember 26. 04:00
A történet jó és kemény.7P
1
L
Lemon Orange
2018. szeptember 26. 01:15
Háát, egyrészt a történetmesélés szokásos naivos. Csak a Boglárka kérdést érteném...