Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Magadat kigúnyolod, ha kell - de hogy más tegye, azt nem tűröd el... Ne is! Fantasztikus vagy, imádom a stílusod! Természetesen 10 pont, mert százat nem lehet adni.
Drága Tyúk! Csak remélni tudom, hogy ez a történet fikció és nem a Te történeted.... minden szépségével és fájdalmával együtt...
1
dezz
2006. június 25. 18:06
Falom a történeteidet. Egyéni, kesergős és tetszik
1
Jancsi
2006. március 16. 09:17
Ngyon faraszto volt.Maximum 1 pontot er!
1
jajo
2006. március 11. 14:13
HIresebb egy uj fasiszta transzfesztita mint te!!!!!
1
Imre
2006. január 3. 12:37
Az egyetlen normális történet......extra
1
lököttyúk
2005. december 28. 17:20
Huh, köszönöm szépen, megint nem érdemlem. Ide mi, hogy kerül azt meg én nem értem, viszont örülök, ha tetszik valakinek, amit művelek. Aaa...nevem...szóval magamat bármikor kigúnyolom, ha kell, ez viszont a leggyakoribb kedves jelzőm. amúgy: viki - ha ez eredetibb.) Mégegyszer köszi Nektek.
1
Selymi
2005. december 28. 15:15
Régóta olvasom az írásaid itt és a melleslegen is. Kedvellek. Mármint a történeteid - azaz a TE - stílusod. Bár a neved nem értem, lassan magam is azzá válok (lökötté). :-) Bocs. Hódolat az írónak. Írj - és élj - sokat - és soká. Szívemból kívánom.
1
sjoci
2005. december 27. 19:52
Hipergalaktikus iromány! Ennél jobbat talán nem is olvastam. A lelkemben kotorásztál. Köszi. Nagyon jól esett. Egyszerre sírtam és nevettem, na és élveztem az írásod NAGYON!
1
ifo2
2005. december 25. 02:36
Szégyen vagy nem, a kutyás résznél elérzékenyültem. Jól van megírva a történet. Csak így tovább
Egyéni, kesergős és tetszik
amúgy: viki - ha ez eredetibb.)
Mégegyszer köszi Nektek.
Bocs.
Hódolat az írónak.
Írj - és élj - sokat - és soká.
Szívemból kívánom.
Csak így tovább