Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
5200 betű. Ha 5 részre bontod a szöveget, és mindenhol 50% erejéig még írsz hozzá pár mondatot, plusz részletesen leírod, milyen szabálysértései voltak a párodnak, hogy nézett ki a telek, ahol a ház áll, hogyan lehet megközelíteni, mit tartotok a hátsókertben, milyen autótok van, áll-e a ház előtt egy fa, az milyen, miből áll a pirosbetűs ünnep, hova mentél be, ahol a mosdó van, az milyen állapotú, tiszta, huzatos, mocskos, szagos, van-e tükör, volt-e toalet papír, milyen a járólap, az ablak, az hova néz… Ezer dolgot lehetett volna még írni, ami szinesíthette volna a történetet. Ha mondjok 50 dolgot emlitenél még meg. mondatonként átlagban 70 betűvel, akkor a szöveg máris 10 ezer leütés körül van. Tudom, nem a mennyiségre, hanem a minőségre, azaz egyfajta gyónás/dicsekvés … De úgy érzem, ha színesebben, jobban el tudom képzelni a környezetet, és nem szűkenvett aktusról van szó, talán jobban élveztem volna, ha élvezted az esetet, talán még együtt is érezhettem volna valed, azaz, nekem is jó lett volna. Fontold meg ezeket, szerintem jobbak lesznek általa a történeteid is.
Nagyon sajnálom, hogy nem tetszett. 85%-ban megtörtént-, és 15%-ban kicsit színesített a történtet. Nő vagyok és így éltem meg. Gondoltam leírom nektek. Üdv: Júlia 😉
Ha 5 részre bontod a szöveget, és mindenhol 50% erejéig még írsz hozzá pár mondatot, plusz részletesen leírod, milyen szabálysértései voltak a párodnak, hogy nézett ki a telek, ahol a ház áll, hogyan lehet megközelíteni, mit tartotok a hátsókertben, milyen autótok van, áll-e a ház előtt egy fa, az milyen, miből áll a pirosbetűs ünnep, hova mentél be, ahol a mosdó van, az milyen állapotú, tiszta, huzatos, mocskos, szagos, van-e tükör, volt-e toalet papír, milyen a járólap, az ablak, az hova néz…
Ezer dolgot lehetett volna még írni, ami szinesíthette volna a történetet.
Ha mondjok 50 dolgot emlitenél még meg. mondatonként átlagban 70 betűvel, akkor a szöveg máris 10 ezer leütés körül van.
Tudom, nem a mennyiségre, hanem a minőségre, azaz egyfajta gyónás/dicsekvés …
De úgy érzem, ha színesebben, jobban el tudom képzelni a környezetet, és nem szűkenvett aktusról van szó, talán jobban élveztem volna, ha élvezted az esetet, talán még együtt is érezhettem volna valed, azaz, nekem is jó lett volna.
Fontold meg ezeket, szerintem jobbak lesznek általa a történeteid is.