Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Elolvastam és nagyon tetszett. Nem tudom, hogy az írója valóban hölgy és megtörtént esetről írt, de nagyon életszerű. Sok mindenről beszélnek, de szerintem az az egyik legfontosabb kérdés, hogy ki készítse fel a fiatalt a „normális” nemi életre. Mikor? Kivel? Hogyan?. Mindenki szemérmesen hallgat. Majd megtanulja, majd rájön, majd csalódik. A sok okos agykurkásznak erre kellene valami megoldást találnia. Kinek van joga nemi életet élni? Persze, hogy mindenkinek, akinek igénye van rá. De mi van a fogyatékosokkal? Mi van a betegekkel? Mi van az egyedül maradtakkal?
1
zsuzsika
2019. február 11. 17:00
Ön feláldozó anya.
1
h
hairy_pussy
2018. szeptember 11. 12:00
Nagyon jó történet! 10pont és kedvenc Várom a folytatást!!!
A nők maszturbálnak, a férfiak onanizálnak.
Nem frontálisan?
10pont és kedvenc
Várom a folytatást!!!
Remek
Várom a fejleményeket.