Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Jó írás és kellemes hangulatot csikar ki. Most igazán lehetett volna egy "szendvics" a végére! Szinte érzem a kellemes "kocka játék folytatását, most két nő főszerepében. Remélem "izgi" dolgok fognak történni benne??
Gratulálok kedves "GSINS" ( nem lengyel név véletlenül, náluk fordul elő négy, vagy több mássalhangzó? ) Most olvastam első írásodat.Én még itt új vagyok. Nagyon tetszik a STILUSOD ahogyan kifejezed az intim érzelmeket.
Gratulálok kedves "GSINS" ( nem lengyel név véletlenül, náluk fordul elő négy, vagy több mássalhangzó? ) Most olvastam első írásodat.Én még itt új vagyok. Nagyon tetszik a STILUSOD ahogyan kifejezed az intim érzelmeket.
VÁROM A FOLYTATÁST …