Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
lehet hogy a swingereshez is lesz folytatás,épp most szervezgetünk egy ilyen bulit a jövő hétvégére, mert már nagyon rég nem műveltük és ránk jött a bulizhatnék 🙂 A felajánlást köszönöm, lehet hogy élek vele
Alakul Pavlov drága, csak most az agyam ki van facsarva meló miatt (ja, ma újraolvastam az úszós sztorit 🙂 Nem tudom emlékszel-e rá, hogy azt majdnem párosban írtuk meg. Oda is kéne írjak egy jóféle következő részt.
Pavlov, a következőben lesz DP, de nem ezzel a kollégával, egészen mást eszeltem ki 🙂 Még nem tudom, hogy David kap-e szerepet, vagy megmarad leselkedőnek 🙂