Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Na jó, az első bekezdésig bírtam. Annyira modoros, annyira túlfogalmazott, túláradó, túlon túl túl túl... Ha a Disney adna ki regényeket, akkor az valam ilyesmi lenne. Sok.
1
Q
Querida
2018. augusztus 14. 20:46
Frangance, nekem is tetszett a történeted, leginkább azért, mert rendesen be volt vezetve. Nőként nekem kell a "ráhangolódás". Egy picit rövid, de egyáltalán nem rossz. Olyan kevés mostanában a "normál" hetero sztori amibe nem kutyulnak anya-fia tesó-tesó szálakat, hanem olyan, ami akár hihető is. Írj máskor is 🙂
1
K
Kampó
2018. augusztus 14. 09:07
Teljesen egyetértek Andreas6 véleményével! Nagyon jó írás szerintem. Véleményem szerint nem kell minden harmadik sorban aktusnak lenni ahhoz, hogy az egész írás erotikusan izgató legyen... Nekem 9 pont...
Ha a Disney adna ki regényeket, akkor az valam ilyesmi lenne. Sok.