Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Hálás köszönet nektek, Olvasóknak! Alig három hét alatt 2000-nél többször kattintottatok a történetre, remélem jól "szórakoztok" rajta! Készül a folytatás és igérem a már megszokott színvonalon tér vissza a tizedik rész, amibe megismerhetitek jobban Anitát és az öccsét Pétert, na és Ritát az anyukájukat!
Álmos bácsi ne kézcsókozzál mert az marhára nem állna jól kettőnknek(és nem finoman érintkezne a kezem a száddal🙂)), különben nagyon nagy röhögő görcsöt kaptam most, örülök hogy tetszik a sztori kis öreg, jó szórakozást miközben olvasod 😉 azért van!
gyuri0926- ez van; lepontozzák. Attól az élvezeti értékét még nem veszik el.
Üdvözlet mindenkinek, jó szórakozást Koriander
1
A
Almoska5
2018. augusztus 14. 01:19
Tisztelt/Nagyon Kedves KORIANDER !! Most én "is" bajban vagyok! Nem tudom, hogy Te ffi/ vagy/ nő lehetsz. Körül nézésed alapján kiderítetted, hogy én ÁLMOS BÁCSI vagyok. Nagyon köszönöm, hogy a napjaimat írásaid: melegen ható sugaraival, élvezetessé emeled! Köszönöm!
Én is szeretnék Magácskával/ Magával / Veled "privátban" egy kérdést tisztázni, ha nem lennék nagyon tolakodó kis öreg...
e-mail: kiralyalmos@t-online.hu, vagy kiralyalmosgyorgy@gmail.com
Boldog Békés Karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak!
Üdv mindenkinek,
Koriander
Üdv Mindenkinek!
Koriander
gyuri0926- ez van; lepontozzák. Attól az élvezeti értékét még nem veszik el.
Üdvözlet mindenkinek, jó szórakozást
Koriander
Most én "is" bajban vagyok! Nem tudom, hogy Te ffi/ vagy/ nő lehetsz. Körül nézésed alapján kiderítetted, hogy én ÁLMOS BÁCSI vagyok. Nagyon köszönöm, hogy a napjaimat írásaid: melegen ható sugaraival, élvezetessé emeled! Köszönöm!
Én is szeretnék Magácskával/ Magával / Veled "privátban" egy kérdést tisztázni, ha nem lennék nagyon tolakodó kis öreg...
e-mail: kiralyalmos@t-online.hu, vagy kiralyalmosgyorgy@gmail.com
Kézcsókom/Üdvözlettel/Sok szerettél:
Álmos bácsi