Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Eddig abban a tudatban voltam, hogy az ismereteim szerint a "Szolgáltatás 1-2-3-4-5."részeit olvastam és a saját pontozási szokásomnál már 900 plusz pontnál tartottam. Ez az író olyan érzékién írta meg a lényeges dolgot, hogy már azoknál a jeleneteknél is bele éltem magam a ffi szereplő testének élvezésibe és szerelme lassú kialakulásának tetteibe!!Boldognak éreztem én is magam, talán még szerelmes is lettem, minkét női szereplőbe, főleg az idősebbeikbe.
NEKEM EZ AZ ÍRÁS 10.000 PONTOT ÉRT!! A LEGSZEBB ÉS A LEGJOBB AMIT ÉLETEMBEN OLVASTAM E TÉMAKÖRBEN: GRATULÁLOK AZ IRÓNAK/VAGY FORDÍTÓNAK!
(Ezzel a gondolattal megígérem mindenkinek, hogy soha, nem fogok többé pontozni. E remekmű írójának /nem tudom nő/ffi-e Ö/ kiemelkedően színvonalasra sikeredet történetének EMLÉKÉRE)
A jogos kritikákról nem fogok lemondani, de a dicséretről sem. Csupán pontokban nem fogom kifejezni érzési állapotom!
1
f
fiesta14
2018. július 19. 12:42
Nagyon jó! De hosszú! kicsit több szex ,kicsit rövidebb történet. De igy is jó.
Ez az író olyan érzékién írta meg a lényeges dolgot, hogy már azoknál a jeleneteknél is bele éltem magam a ffi szereplő testének élvezésibe és szerelme lassú kialakulásának tetteibe!!Boldognak éreztem én is magam, talán még szerelmes is lettem, minkét női szereplőbe, főleg az idősebbeikbe.
NEKEM EZ AZ ÍRÁS 10.000 PONTOT ÉRT!! A LEGSZEBB ÉS A LEGJOBB AMIT ÉLETEMBEN OLVASTAM E TÉMAKÖRBEN: GRATULÁLOK AZ IRÓNAK/VAGY FORDÍTÓNAK!
(Ezzel a gondolattal megígérem mindenkinek, hogy soha, nem fogok többé pontozni. E remekmű írójának /nem tudom nő/ffi-e Ö/ kiemelkedően színvonalasra sikeredet történetének EMLÉKÉRE)
A jogos kritikákról nem fogok lemondani, de a dicséretről sem. Csupán pontokban nem fogom kifejezni érzési állapotom!
De igy is jó.