Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A helyzet az, hogy a történetek 90%-a az én dolgaimról szól, nem feltétlenül a szituáció, inkább az ott lévő szokások és egyéb dolgok (imádom a ciciket). Én nem szeretem a mély torkozást. Szerintem undorító. Sajnos a türköztettem és a tükröztettem, mindkettő értelmes, így a hibajavító nem látta meg, én meg diszlexiás vagyok, így sajnos a két betű felcserélését nem vettem észre. Sajnálom, hogy ennyire rosszul érintett a dolog, de legalább nem fecsérelted túl hosszú ideg az idődet.
Jót röhögtem az elírásokon "tükröztettem magam": gyomor vagy végbél tükrözés volt? Irigyellek, hogy élvezni tudtad! És gyanítom, hogy fogalmad sincs, milyen érzés a mélytorkozás, mert akkor nem írnád, hogy nem szereted. TÜRTŐZTETEM magam, minden hülyeségedre sajnos nincs időm se.
A helyzet az, hogy a történetek 90%-a az én dolgaimról szól, nem feltétlenül a szituáció, inkább az ott lévő szokások és egyéb dolgok (imádom a ciciket). Én nem szeretem a mély torkozást. Szerintem undorító. Sajnos a türköztettem és a tükröztettem, mindkettő értelmes, így a hibajavító nem látta meg, én meg diszlexiás vagyok, így sajnos a két betű felcserélését nem vettem észre. Sajnálom, hogy ennyire rosszul érintett a dolog, de legalább nem fecsérelted túl hosszú ideg az idődet.