Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Helyesbítés: Tévedésből alant "élét szerűek" et írtam. Helyesen: "élet szerűek" lettek volna. Még kihagytam azt a kimagaslóan magas pontszákokkal jutalmazott izraeli származású éneke nőt, aki az EURO DALFESZTIVÁL győzteseként olyan "élvezhetetlen, dallamtalan, dalt adott elő, kritikán aluli "kis tehénke" külsővel. Vajon, miért nem ezt a dalt dúdolják egész Európa szerte.....
Kedves Székely (fiú/lány)! ne menjen el a kedved. Csak így tovább... Tisztelettel: Álmoska 5
1
A
Almoska5
2018. június 12. 21:50
Általam igen tisztelt "szely18" ! Ne foglalkozz a "magyar nyelvtani" hibákkal! Az írás tökéletes és "érzéseket gerjesztő", a "tanár" uraknak meg legyen meg a " a helyes írással megírt, de élvezhetetlen hülye történetek. Emlékezz vissza én egyszer már a védelmedre keltem a "tanár" urakkal szemben. Mikor SEBESTYÉN RITA székely kislány saját verseire utaltam. Valamint LÁSZLÓ ATTILA székely származású énekesre, kik igaz más- más műfajban, kimagaslóan nagyokat alkottak.
Nem tudom, hogy fiú vagy leányka vagy, de az írásaid élvezetesek és főleg élét szerűek. Mintha a előttem zajlana le élőben.
Kérem "Andreas6" Úrat, hogy legyen kissé könyörületesebb "Székely18" -al! Írja meg a tartalmi szerkezeti és más szemszögből is véleményét. E kis hibáktól eltekintve kimagaslóan nagyszerűek a történeteid! (Bocsánat, hogy letegeztelek! Tőlem Plusz 200 pont jár.
Nem tetszik a stílusa, és magyarul is meg kellene egyszer tanulni! "Miért mindig jó nevel legyek?" (Ez valószínűleg annyit jelent: Miért legyek mindig jól nevelt?)
Még kihagytam azt a kimagaslóan magas pontszákokkal jutalmazott izraeli származású éneke nőt, aki az EURO DALFESZTIVÁL győzteseként olyan "élvezhetetlen, dallamtalan, dalt adott elő, kritikán aluli "kis tehénke" külsővel. Vajon, miért nem ezt a dalt dúdolják egész Európa szerte.....
Kedves Székely (fiú/lány)! ne menjen el a kedved. Csak így tovább...
Tisztelettel: Álmoska 5
Emlékezz vissza én egyszer már a védelmedre keltem a "tanár" urakkal szemben. Mikor SEBESTYÉN RITA székely kislány saját verseire utaltam. Valamint LÁSZLÓ ATTILA székely származású énekesre, kik igaz más- más műfajban, kimagaslóan nagyokat alkottak.
Nem tudom, hogy fiú vagy leányka vagy, de az írásaid élvezetesek és főleg élét szerűek. Mintha a előttem zajlana le élőben.
Kérem "Andreas6" Úrat, hogy legyen kissé könyörületesebb "Székely18" -al! Írja meg a tartalmi szerkezeti és más szemszögből is véleményét. E kis hibáktól eltekintve kimagaslóan nagyszerűek a történeteid! (Bocsánat, hogy letegeztelek! Tőlem Plusz 200 pont jár.