Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Köszönöm a véleményeket és a dicséreteket, sőt a kritikákat is. Egyet azonban visszautasítok: nem vagyok abnormális állat, és az se az, akinek az írásom tetszett... oké?
Nem olvastam végig, mert ez a vonal nem az én asztalom, de amit elolvastam belőle, abból az jött le, hogy nagyon jól fogalmazol, a történet vezetés jó, és külön öröm a sztori, nem csak a durfbele szex. Talán, ha más kategória lenne... de én adok 8 pontot a fent említett dolgok miatt!
Megmondom: Nyilván többen osztják a véleményemet, miszerint az ilyen beteg, szadista fantáziának semmi köze az S/M-hez, és az is beteg, abnormális állat, akinek tetszik, az íróról nem is beszélve.
1
a
A57L
2018. május 30. 04:17
Nekem tetszett,nem tudom miért van így lepontozva.
Egyet azonban visszautasítok: nem vagyok abnormális állat, és az se az, akinek az írásom tetszett... oké?