Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A férfiak nem nőgyógyászhoz járnak a farkukkal, hanem urológushoz. Ez a jelenet is az urológián játszódik. A nőgyógyásznál nőket vizsgálnak, az a puncigyógyászat.
Nem tudom, más pasik hogyan izgulnak fel. Ez nem az én érdeklődési köröm. :D De ha simogatást említesz, akkor a nőgyógyász simogat? Én valami technikai jellegű műveletre gondoltam, hogy belenyúl, megjavít ezt-azt, esetleg megtapogatja, hogy van, vagy nincs valami. Szakszerűen. Állítólag úgy gyakorolnak, hogy a kulcslyukon át tapétázzák ki az előszobát. Voltam már urológusnál, az asszisztens bejött. Mondtam is, hogy máris elmúlt a merevedési zavarom. Sajnos senki sem támogatta, hogy le is teszteljük a dolgot... Nem volt jó orvos, nem is mentem többet. Lehet, hogy meg kellene írni, hogy legyen egy férfi-nőgyászos sztori is. Olyant valamiért még nem olvastam.
Az sok mindentől függ. Gondolj csak arra, mennyire valószínű, hogy egy férfi felizgul attól, ha a férfiasságát simogatják. Bár talán nem analóg ez, mert a pasik általában könnyebben izgulnak fel. Vagy nem? Ráadásul te magad írtad, hogy nem akárkinek... Szóval, szerintem nem lehetetlen, de nem egy általános dolog, még egy általános vizsgálat esetén sem, hát még ha a páciens nem csak képzelt beteg. Amelyik férfi szenvedett már nemibetegségben gondoljon csak arra, mennyire könnyen izgult volna fel, ha az urológusa nő?
Tudom, hogy jogom van már nekem is szülni, de ettől még nem fogom széttenni a lában akárki fiának. Akárki lányának inkább... :D Létezik olyan, hogy egy nő felizgul attól, hogy a nőgyógyász vizsgálja?
Javaslom beszélj a nőgyógyászoddal... Vagyis egy nőgyógyásszal 😀 hátha választ kapsz a kérdésedre. Ha van nőgyógyász ismerősöd, talán a felesége is nyilatkozhatna e kérdésben. 😉
Komoly értékelések hangzottak el, de senki sem vette észre, hogy a címkézés kissé elmaradott? Erre minimum egy orvos, nővérke címke illene, de talán egy pár nyelvcsapás a leszbit is kérdés tárgyává teszi. 😀
Voltam már urológusnál, az asszisztens bejött. Mondtam is, hogy máris elmúlt a merevedési zavarom. Sajnos senki sem támogatta, hogy le is teszteljük a dolgot... Nem volt jó orvos, nem is mentem többet. Lehet, hogy meg kellene írni, hogy legyen egy férfi-nőgyászos sztori is. Olyant valamiért még nem olvastam.
Ráadásul te magad írtad, hogy nem akárkinek... Szóval, szerintem nem lehetetlen, de nem egy általános dolog, még egy általános vizsgálat esetén sem, hát még ha a páciens nem csak képzelt beteg. Amelyik férfi szenvedett már nemibetegségben gondoljon csak arra, mennyire könnyen izgult volna fel, ha az urológusa nő?
Létezik olyan, hogy egy nő felizgul attól, hogy a nőgyógyász vizsgálja?