Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves nem magyar nevű barátom , mindenki megkritizálsz a helyesírása miatt , nos arról halottál már , hogy nyelvhelyesség , mert ebben Te is kritizálható vagy
Idézet Tőled :
Nekem egyáltalán nem tetszett. Ráadásul a helyesírás is tele van hibákkal.
Nem helyesírás van tele hibákkal , hanem a szöveg van tele helyesírási hibákkal !!!!!!
csak annyit tennék hozzá, hogy a rossz helyesírás számomra még a legjobb történet élvezetét is elveszi...szóval ha már valaki írásra adja a fejét azt hiszem az a minimum, hogy helyesen ír...ha nem megy akkor kérjen meg valakit...ennyi
Rossz helyes írás, egy borotvált puncitól lelankad, anyuka minden előzetes tipródás nélkül dug a fiával, és az eseményesorozata annira gyrmeteg, hogy olvashatatlan. A reggeli taglalásánál abba is hagytam.
Kedves veteran! Előbb-utóbb megfogadom a tanácsodat. Csak azért vagyok még mindig itt, mert arra várok, hogy előkerülnek még olyan írások, mint Kilián Wanda, naiv 1966, és hasonló írók művei, amiket érdemes olvasni. A helyesírás hiánya pedig mindig bosszantani fog, kedves zoltan611230. Ez persze neked felfoghatatlan, hiszen magad is három hibát írtál egy mondatban a hozzászólásodban.
Idézet Tőled :
Nekem egyáltalán nem tetszett. Ráadásul a helyesírás is tele van hibákkal.
Nem helyesírás van tele hibákkal , hanem a szöveg van tele helyesírási hibákkal !!!!!!
Jobb lenne hallgatnod úgy vélem .
nekem ez tetszett.