Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves "magus022" köszönöm az azonnali gyors válaszodat (2017.12.13. 03:25). Én csak most olvastam a hírt, hogy Te/Ön csak fordítottad az írást. Szép így Tőled és kérlek adj magadnak erőt a munkához, hogy ettől a szerzőtől - még az életemben - szeretnék, kitűnő fordításod alapján olvasni. Üdvözlettel: ÁLMOS bácsi
Sajnálom, de a történetet nem én írtam, csak fordítottam, és nem találtam folytatást. Viszont az eredeti író elég termékeny, rengeteg története van, és mindegyik hozza ezt a szintet, mind stílusban, mind tartalomban, szóval elképzelhető, hogy fogok még tőle fordítani. De persze nem ígérem 100%-ra
1
A
Almoska5
2017. december 13. 00:22
72. elmúltam,de adnék 100 pontot a folytatásáért!Remélem megélem még, amíg a hajó a következő szigetig elér???
Üdvözlettel: ÁLMOS bácsi