Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Játékosság és a partner odafigyelése a legfontosabb! Sőt, a partner minden rezzenésére , óhajaira, vágyakozásira, kell minden figyelmet fordítani, hogy Ő érje el a boldogságot elsőként!
MERT, BOLDOGSÁGOT OKOZNI MÁSNAK, NAGYOBB ÖRÖM, MINT KAPNI! /idézet: kékég / Ezért ANDRÁSNAK és ATTILÁNAK is igazat kell adnom.
Egyetértek Andreas-szal, de egyesek azt gondolják, ha nagyok a méretek az élvezetek ezzel arányosak. Én sok nő véleménye alapján mondom nem csak a méret fontos hanem főleg a játékosság.
Az is nagyon valószerűtlen, hogy két óriási farok találkozik egy hármasban - a 20 cm feletti méret is rendkívül ritka. Fiatal koromban én nagyon meg voltam elégedve a magam 18/5-ös méretével (ez már sajnos a múlté)
Sőt, a partner minden rezzenésére , óhajaira, vágyakozásira, kell minden figyelmet fordítani, hogy Ő érje el a boldogságot elsőként!
MERT, BOLDOGSÁGOT OKOZNI MÁSNAK, NAGYOBB ÖRÖM, MINT KAPNI!
/idézet: kékég /
Ezért ANDRÁSNAK és ATTILÁNAK is igazat kell adnom.
10. P
"Álmoska5"