Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves vakon54! Nem tudom, feltűnt-e, hogy te vagy az egyetlen, akinek ez a sivárság tetszett? Ehhez az is passzol, hogy a hozzászólók között neked a legborzalmasabb a helyesírásod. (netörődjél és írjáltovább egyaránt külön írandó, stb.)
1
L
Lemon Orange
2017. szeptember 8. 16:55
"[...] akkor pillantottam meg ÖT. [...]" Biztos, hogy nem HAT?
Ezzel csak egy logikai baj van , ha ilyen könnyen megy a szex ismeretlenül , akkor , hogyan lehetséges , hogy 2 hónapja senki sem baszta meg ? Csak nem egy lakatlan szigeten volt ??????
. Ez egyre inkább felizgatott, meg a tudat, hogy milyen rég nem voltam pasival (2hónapja).
Arról a hülyeségről nem is beszélve , mi szerint az izgatta fel a maszturbáció mellet , hogy milyen rég nem volt pasival .
Az a baj , fiataljainknak nem csak a promiszkuitás okoz gondot , hanem anya nyelvünk értelmezése is .
Nem csodálom e műremek alapján , hogy nem vállalta a nevét , kitalálni pedig nem akart , mert az már nehéz dolog .
Csak a hozzászólók között Ő az egyetlen akinek tetszett.
. Ez egyre inkább felizgatott, meg a tudat, hogy milyen rég nem voltam pasival (2hónapja).
Arról a hülyeségről nem is beszélve , mi szerint az izgatta fel a maszturbáció mellet , hogy milyen rég nem volt pasival .
Az a baj , fiataljainknak nem csak a promiszkuitás okoz gondot , hanem anya nyelvünk értelmezése is .
Nem csodálom e műremek alapján , hogy nem vállalta a nevét , kitalálni pedig nem akart , mert az már nehéz dolog .