Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Pierre19! Tisztában vagyok az akceleráció mibenlétével. A nemi érettség még nem jelent szellemi érettséget is, és nem érdemes elhamarkodni a dolgokat. Így lesz egyre több kiégett, elfásult fiatal. Amíg persze csak egy kitalált történetről van szó, üsse kő...
Tényleg kevés a 14 éves szűzlány, ezért nem kellene 12 éves gyerekről írni.Nyugodtan lehetne 15 -16 évesnek jelölni úgy is jó lenne a történet, persze így a fiuknak is kissé idősebbnek kellene lenni.
Andreas6 figyelmébe: Nem tudom, tudod-e, mi az akceleráció, de ha tisztában lennél vele, akkor tudnád, hogy egy 12 éves lány nemileg már teljesen érett lehet. A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz, átmenet a gyermek- és felnőttkor között, melynek során a nemi hormonok elkezdik működésüket. Lányoknál a havi vérzés (menstruáció) jelentkezésétől számítják a nemi érettséget. Az első vérzés általában 10 és 16 éves kor között szokott bekövetkezni. Üdv! Pierre
Nem tudom, tudod-e, mi az akceleráció, de ha tisztában lennél vele, akkor tudnád, hogy egy 12 éves lány nemileg már teljesen érett lehet.
A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz, átmenet a gyermek- és felnőttkor között, melynek során a nemi hormonok elkezdik működésüket.
Lányoknál a havi vérzés (menstruáció) jelentkezésétől számítják a nemi érettséget. Az első vérzés általában 10 és 16 éves kor között szokott bekövetkezni.
Üdv!
Pierre