Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Érdekes… ha nem is biológiai "nemesítéssel", de valahogy rávennének dögös nőket, hogy farkuk legyen, nem hiszem, hogy elefánthoz szeretnének hasonlítani. Különösen, ha mindkettő "polaritással" rendelkeznek, akkor nem hiszem, hogy késztetésük lenne elérni a másik "pólus". Szerintem androgen-ná válnának, és elvesztenék a szexualitásikat. Ha elvesztenék a szexualitásukat, akkor újra természetessé válnának, és eltünnének a nagy mellek, a gömbölyű seggek, az amputált szeméremajkak. Sőt a feromon termelés is leállna. A nő nem illatozna többé, és az eszét nem vesztené el néhány keresetlen bók után. Nem szépítkezne, nem napozna, és apránként "szürkévé" változna. Ergo, azt az egészet nem vagyok képes felfogni. … és ez dühít. (0) pont
Különösen, ha mindkettő "polaritással" rendelkeznek, akkor nem hiszem, hogy késztetésük lenne elérni a másik "pólus". Szerintem androgen-ná válnának, és elvesztenék a szexualitásikat.
Ha elvesztenék a szexualitásukat, akkor újra természetessé válnának, és eltünnének a nagy mellek, a gömbölyű seggek, az amputált szeméremajkak. Sőt a feromon termelés is leállna.
A nő nem illatozna többé, és az eszét nem vesztené el néhány keresetlen bók után. Nem szépítkezne, nem napozna, és apránként "szürkévé" változna.
Ergo, azt az egészet nem vagyok képes felfogni.
… és ez dühít. (0) pont