Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A történet minden része nagyon lendületes, kimondottan izgalmas olvasni az adrenalinért folyó küzdelem miatt. Viszont én ezt a múltba révedést inkább Levente megszerzése elé tettem volna bevezetőnek. De ez csak egy vélemény. Kicsit viszont hiányzott a nyaralás története, ha már elindultak.
Lehet hogy már írtam a Zitakrónikák valamelyik részénél, de nem lehet elégszer mondani, hogy a sorozat messze kiemelkedik a történetek közül - az enyéimet is beleértve. Ebben az is szerepet játszik, hogy a modern fogamzásgátlók miatt már rég nem tabu a családon belüli szex, amit régebben vérfertőzésnek neveztek. Bár lehet, hogy Izirider ezzel a résszel mindent kiírt magából Zitáról, jó lenne, ha írna még egy-két jó történetet vagy esetleg sorozatot.
Régóta váratott már magára egy újabb fejezet. Kicsit sajnálom, hogy nem folytatást kaptunk, és féltem is egy csöppet, mikor elkezdtem olvasni, hiszen az az 1 vagy 2 rész, ami visszaugrás volt a múltba, nekem személy szerint nem tetszett, bár ott az is közrejátszott, hogy nem a két főszereplőről szóltak az akkori történések. De kellemeset csalódtam, leszámítva azt a nagyon apró, mélyen megbújó érzést, hogy már hónapok óta nem volt új rész, most jött, de a történet nem haladt tovább. Összességében 10 / 10 / 10 ponttal jutalmaztam. Remélem azért sűrűbben adódnak majd új részek, hajrá hajrá! 🙂