Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ejnye ejnye! Nem lenne izgatóbb egy idegen milf-et döngetni anyuci helyett?🙂 De objektíve nézve és a helyesírási hibákat leszámítva szerintem jóféle darab!
Előre is bocsánat az OFF-ért! Habár "szekely18" írásai, fordításai rendszeresen kapnak ilyen kritikát. A helyesírás szabályai nem kötelező érvényűek, igazából csak ajánlás. A célja az, hogy segítse az olvasót, az írott szöveg helyes megértését. Aki pedig nem veszi a fáradtságot, hogy akár egy ingyenes szövegszerkesztő helyesírás ellenőrzőjét lefuttassa (pár perc az egész), az egyszerűen tiszteletlen, figyelmetlen az olvasói felé. Magyarul szarik rá, hogy a közönség helyesen érti-e, mit akar velük közölni. Egyszer már írtam egy hasonlatot erre. Hiába teszik elém a legfinomabb ételt, ha az abrosz mocskos, a tányér csorba és kopott alumínium kanál díszeleg mellette, nem fog ízleni. Ugye mennyit javít a szakács munkáján egy szép tálalás? Nagyjából ezt jelenti a szépén fésült szöveg. Vagy egy stílszerűbb hasonlat! Melyik örömlányhoz mennétek vissza szívesebben második körre? Amelyik egy lepukkant lakásban szakadt, ódivatú ruhákban fogadott, vagy amelyik egy igényes, tiszta, szépen berendezett szobában, elsőosztályú fehérneműben szolgáltatott örömöket? És ennél az írásnál is ez történik. Az amúgy jó történet élvezetét megkeseríti az igényesek számára a rengeteg durva hiba.
1
p
pityeszpapa
2017. március 11. 07:23
Teljesen jó a történet...a helyesírást meg minek nézitek? Talán nyelvtan tanárok vagytok vagy mi?
Zavaró hibák rosszkor-rossz helyen.
yeyeaa)))
De objektíve nézve és a helyesírási hibákat leszámítva szerintem jóféle darab!
És ennél az írásnál is ez történik. Az amúgy jó történet élvezetét megkeseríti az igényesek számára a rengeteg durva hiba.