Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Egy fantasy-ban bármi lehetséges. 🙂 Én még nem is láttam ilyen legendás majomembert, nemhogy a szaporodási szokásaikat ismerném. 😀 Bár itt mintha lett volna beöntés is itt-ott. :$ Ha mégse akkor odaképzeljük. 😉
Imádom a fantasy-t. Bár ez tényleg nem arról, szól, hogy bárki beizguljon rajta. 🙂 Attól még szeretem... Amit sikerült kimentenem a sztori elején az nagyjából ennyi: first hand the nearly extinct for Batuut, now a society of only males, make one final desperate bid to procreate and thereby pass on their legacy. This is the account of Clara's surrogate encounter with the legendary ape-man known as the Batuut. Google szerint: első kézből a majdnem kihalt Batuut számára, amely ma már csak férfiakból álló társadalom, egy utolsó kétségbeesett kísérletet tesz a szaporodásra és ezáltal örökségük továbbadására. Ez a beszámoló Clara hasonmásának találkozásáról a Batuut néven ismert legendás majomemberrel.
This is the account of Clara's surrogate encounter with the legendary ape-man known as the Batuut. Google szerint: első kézből a majdnem kihalt Batuut számára, amely ma már csak férfiakból álló társadalom, egy utolsó kétségbeesett kísérletet tesz a szaporodásra és ezáltal örökségük továbbadására.
Ez a beszámoló Clara hasonmásának találkozásáról a Batuut néven ismert legendás majomemberrel.