Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
huuu, egy igényesen megírt olvasmány, igenis van ilyen pasi, tudnak ilyenek is lenni. csak így tovább nOr még több ilyen sztorit adj nekünk
1
pisti47
2009. július 1. 08:27
És még humora is van a pacáknak " minden tekintetben rámeredve" Persze, hogy 10 pont. Eddig csak azért siklottam el az Ő történetei felett olvasatlanul, mert banbán csak az átlagpontértékek után kerestem és olvastam. Miért van ez? Túl sok a Hüvely Matyi, Reisz Manfréd? Ezek persze biztosan leegypontozzák. Üdv az írónak. Pisti47
1
pandur
2007. szeptember 20. 21:43
szép, nagyon tetszett, kár hogy nem tudok 10-nél több pontot adni. lehet hogy gabi még nem találkozott ilyen pasival, nagyon sajnálom. engem mint férfit mindig is érdekeltek a nöi érzékek.
1
biharos
2007. június 28. 14:07
Egyszerüen ez így jó. Minden kezdő nőnek 1 ilyen pasi kellene....mi itt vagyunk és várunk a lehetőségre..
10+2 pont
1
Titokka
2005. szeptember 23. 12:59
Nekem is kb ilyen volt az első alkalom. Mázlim lenne?:)
1
rose
2003. október 14. 17:26
Nagyon tuti! Szerintem ezt nem pasi írta. Ez igazán erotikus. Gratula.
lehet hogy gabi még nem találkozott ilyen pasival, nagyon sajnálom. engem mint férfit mindig is érdekeltek a nöi érzékek.
Minden kezdő nőnek 1 ilyen pasi kellene....mi itt vagyunk és várunk a lehetőségre..
10+2 pont