Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nem értem, ilyenkor arra élvezel, hogy te vagy a szörny, vagy te vagy a nő és a szörnyre gerjedsz? Amúgy a csaj nagyon tetszik benne:- ) Iszonyat jól megcsináltad! De miért nem emberrel kefél? Nem tudom kinek és miért tetszik ez. Voltak már ehhez hasonlók itt, és mindet lehurrogták, akkor minek rabolod vele az idődet, ahelyett inkább egy férfival vagy nővel szeretkeztetnéd a gyönyörű teremtményed:- ) Vagy egy hermafrodita nővel:- ) Asszem menne a pont!
De miért nem emberrel kefél? Nem tudom kinek és miért tetszik ez.
Voltak már ehhez hasonlók itt, és mindet lehurrogták, akkor minek rabolod vele az idődet, ahelyett inkább egy férfival vagy nővel szeretkeztetnéd a gyönyörű teremtményed:- ) Vagy egy hermafrodita nővel:- ) Asszem menne a pont!