Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon jó! Felértem a "Kékes- Tetőre" ! Mehetek "párnát" cserélni..
Zsuzsika mondta, hogy "nagyon hamar oda adta magát Anyuci" ! Ez volt nekem az "izgi" , mert ettől jutottam fel.. Sajnos már nincs köztünk Zsuzsikánk, de van egy "FEHÉRFÁBIÁNK" Ki, hasonlóan érez mint én. Kérlek jelezz vissza, hogy Nő vagy ????? Netán nem az lennél, ne tegyél semmit sem.
1
z
zoltan611230
2018. augusztus 5. 08:02
Jól sikerült .
1
f
finger
2018. augusztus 3. 20:35
Jó Törté-Net
1
l
lacicsabi
2016. október 16. 20:06
Megy a 10 pont!!!
1
z
zsab
2016. szeptember 19. 01:40
Ha ittujfiu válasza nekem szólt, akkor köszi szépen.
Az análért kár volt , tudom mostanában nagy divat , mint a homo , talán azért , jött divatba , mert a pinánál jobb szerintem , a második egy jól szopó női száj , a segg felállít , de dugni nem akarom . Amúgy nagyon tetszett .
Zsuzsika mondta, hogy "nagyon hamar oda adta magát Anyuci" ! Ez volt nekem az "izgi" , mert ettől jutottam fel.. Sajnos már nincs köztünk Zsuzsikánk, de van egy "FEHÉRFÁBIÁNK" Ki, hasonlóan érez mint én. Kérlek jelezz vissza, hogy Nő vagy ????? Netán nem az lennél, ne tegyél semmit sem.
Leendő jogászként (remélhetőleg) érdekelne, hogy hol vannak ilyen jogszabályok?!
Amúgy nagyon tetszett .