Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A Couch Surfing szerzője nő, és ez valahol érződik a stílusán. Meg tapasztaltabb és termékenyebb író, mint ennek a sorozatnak a kitalálója. Eleve választékosabban fogalmaz, nehezebb is fordítani. Ami abban nem tetszik, hogy szűkmarkúan bánt a párbeszédekkel. Más történeteiben már jobb a helyzet. Furcsa az utolsó gondolatod, hm...
Akkor mondhatni jobbat hoztál ki belőle az eredeti szerzőnél! Jaja például az a coach surfing jobban tetszik, de eleve odavagyok a leszbi sztorikért! Bár következő életemben leszbikus nő lehetnék🙂 És ezt viccen kívül is mondom!
Szerintem meg pont nem a legcsúcsabb sztori, de viszonylag könnyű fordítani. A párbeszédeknél kicsit belenyúltam, mert a szerző időnként hanyagolta a kommentelést, tehát nagyon figyelni kellett már a negyedik sorban, ki is mondja az adott szöveget.
Köszönöm, "cvirag"! Az eredeti sem túl "amerikás", mert németből fordítottam. Meg lassan kezdek ráérezni, hol és mennyire nyúlhatok bele. Nekem olyan érzésem volt, hogy a szerző nagyon európai szemléletű, a helyszínhez, a szereplőkhöz, meg részben a cselekményhez legfeljebb filmekből, könyvekből szerzett ihletet, tapasztalatot.
Furcsa az utolsó gondolatod, hm...
Jaja például az a coach surfing jobban tetszik, de eleve odavagyok a leszbi sztorikért! Bár következő életemben leszbikus nő lehetnék🙂
És ezt viccen kívül is mondom!
Már önmagában a rengeteg párbeszéd miatt, ráadásul nagyon izgalmas is.
10p
Várjuk a következőt!